ID Anunt: #X6Q1030O6

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 10.000 mp, Sanpetru, Brasov

Sanpetru - Hartă
Actualizat in 11.09.2018
Preţ pornire:
85.001 RON
20.504 USD
18.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 10.000 mp, Sanpetru, Brasov - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Sanpetru, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 10000 mp
10000 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren arabil în suprafaţă de 10.000 mp. situat în intravilanul comunei Sânpetru (zona Fabricii Electrice Triaj) înscris în CF nr. 100027 a comunei Sânpetru sub nr. Topo. 3217/13/2/1.

COMISION 0%.

Terenul se vinde in licitatie publica.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:10000 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi