ID Anunt: #X43L0302L

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Sohodol - Hartă
Actualizat in 10.05.2019
Preţ pornire:
562.263 RON
133.108 USD
119.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Sohodol, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 16690 mp
16690 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan Œn suprafa?Ç totala de 16,690 mp, compus din 3 loturi de teren alaturate, situat Œn localitatea Sohodol, comuna Bran, accesul catre acesta realizƒndu-se din DN 73 sau DC 50. Terenul dispune de utilitati publice Œn apropiere de urmatoarele: apa ?i energie electrica . Imobilul este amplasat la limita localitÇ?ilor Sohodol ?i Tohanu Nou, Œntr-o zonÇ preponderent turistica. Terenul este situat Œn sat Sohodol, FN, Comuna Bran, jude?ul Brasov.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:16690 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi