ID Anunt: #X5FH0304P

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren 1041 mp - Tarlungeni, Brasov

Tărlungeni - Hartă
Actualizat în 06.01.2021
44.526 RON
10.602 USD
9.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 1041 mp - Tarlungeni, Brasov - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Tarlungeni, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1041 mp
Vezi galeria
1041 mp | intravilan | constructii
Salvează46 0Adaugă notiţe

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 1041 mp.

Terenul este situat pe strada Principala, nr. 843, in localitatea Tarlungeni, la aproximativ 20 km de municipiul Brasov, pe drumul spre Purcareni.

Artere importante de circulatie in apropiere:

- Auto: Strada Principala DJ103B

Tipul zonei: zona este preponderent rezidentiala

Utilitati:

- Electricitate: da

- Apa: da

- Gaze: nu

- Canalizare: da

- Incalzire: nu

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1041 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Utilităţi

  • Apa
  • Canalizare
  • Curent
Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi