ID Anunt: #X79T0300G

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren intravilan 13.300 mp, Afumati, Jud. Ilfov

Afumaţi - Hartă
Actualizat în 03.07.2020
1.031.493 EUR
1.223.079 USD
5.011.200

RON

+ TVA
Teren intravilan 13.300 mp, Afumati, Jud. Ilfov - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Afumati, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 13300 mp
Teren intravilan 13.300 mp, Afumati, Jud. Ilfov - imaginea 2
Teren constructii de vanzare in Afumati, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 13300 mp
Vezi galeria
13300 mp | intravilan | constructii
 • Teren intravilan 13.300 mp, Afumati, Jud. Ilfov - imaginea 1
  Teren constructii de vanzare in Afumati, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 13300 mp
 • Teren intravilan 13.300 mp, Afumati, Jud. Ilfov - imaginea 2
  Teren constructii de vanzare in Afumati, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 13300 mp

Detalii

RomInsolv SPRL, administrator judiciar al Alfredo Fresh SRL,vinde prin negociere directă imobil situat în Afumați, jud. Ilfov, tarla 98 parcela 370/13/1, 370/14/1, 370/14, în suprafață din acte de 13.300 mp (suprafața măsurată de 12.643 mp) constând în teren intravilan, categoria curți construcții, cu nr. cad 52175 (nr. vechi 936), înscris în CF nr. 52175 a loc. Afumați (nr. CF vechi 1786).

Terenul este situat în Afumați, jud. Ilfov, în planul unul al DN2 (E60), Sos. București – Urziceni, cu deschidere de cca 69 m la DN 2 (E60). Utilităţile existente în zonă la proprietățiile învecinate sunt: electricitate, apa, gaze, canalizare.

Imobilul a...Citeşte mai mult

Proprietatea se vinde prin negociere directă cu preț de referință de 5,011,200.00 lei + TVA. Ofertele se depun până cel mai târziu în data de 10.07.2020 ora 18:00 șI trebuie să aibă forma prevăzută în anexa parte integrantă a regulamentului de vânzare aprobat de Adunarea Creditorilor din 03.07.2020. Regulamentul de vânzare și modelul de ofertă se vor solicita administratorului judiciar RomInsolv SPRL prin e-mail . Oferta împreună cu documentele aferente vor fi depuse la sediul Administratorului Judiciar sau transmise prin curier. Îndeplinirea condițiilor de participare se va analiza, în cazul transmiterii documentelor prin curier, prin raportare la momentul la care documentele ajung efectiv la Administratorul Judiciar, iar nu prin raportare la momentul trimiterii documentelor de către ofertant.

În cazul în care cea mai mare suma a fost oferită prin două sau mai multe oferte, pentru departajarea acestora, administratorul judiciar va solicita celor care au transmis oferte la același preț cel mai mare, comunicarea unei supraoferte până pe data de 14.07.2020 ora 12.00. Nu vor fi acceptate oferte egale cu cele transmise inițial.


Va fi declarat adjudecatar participantul care a supraofertat prețul cel mai mare. În situația în care nu se recepționează nicio supraofertă sau cele primite sunt egale ca preț, va fi desemnată câștigătoare/adjudecatar oferta care a fost depusă prima la administratorul judiciar.

Ofertele pot fi depuse de persoane, fizice, persoane juridice române și străine. Persoanele fizice sau juridice interesate de achiziționarea imobilului pot depune oferte direct, prin organele de conducere sau delegați ai acestora, sau prin mandatar cu procură notarială. Ofertanții vor depune, împreună cu oferta, următoarele documente:

1. în cazul mandatarilor, împuternicirea notarială;

2. în cazul delegării, documentul prin care reprezentantul a fost delegat de către organele societății;

3. documente (precum actul constitutiv) prin care se stabilesc atribuții cu privire la achiziționarea unor astfel de bunuri sau posibilitatea de a face acte de dispoziție de o asemenea valoare în numele societății;

4. certificat constatator recent eliberat de Registrul comerțului;

5. Ofertanții persoane fizice și juridice străine vor depune documentele legalizate în limba română.


Pentru informații suplimentare legate de organizarea negocierii directe, precum și alte informații cu privire la proprietatea scoasă la vânzare, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristici

 • Suprafaţă teren:13300 mp
 • Tip teren:constructii
 • Clasificare teren:intravilan
 • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Utilităţi

 • Utilitati in zona

  Alte detalii preţ

  La prețul de adjudecare al proprietății se adaugă TVA.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi