ID Anunt: #X5FH0304V

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren extravilan 19000 mp, Ganeasa, Ilfov

Găneasa - Hartă
Actualizat în 05.08.2020
345.919 RON
83.358 USD
71.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 19000 mp, Ganeasa, Ilfov - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Ganeasa, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 19000 mp
Vezi galeria
19000 mp | extravilan | constructii

Detalii

Proprietate situata in comuna Ganeasa, formata din teren extravilan in suprafata de 19000 mp.

Terenul este plan, dreptunghiular si nu are deschidere la asfalt.

Utilitati:

- Electricitate: da

- Apa: da

- Gaze: nu

- Canalizare: nu

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:19000 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi