ID Anunt: #X87Q030N8

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Actualizat în 12.11.2020
Preţ pornire:
97.474 EUR
118.227 USD
475.108

RON

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Tunari, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 900 mp, Front stradal: 21.56 m
Vezi galeria
900 mp | f.s. 21.56 m | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietatea este situata in comuna Tunari, satul Tunari, Strada Ecaterina Teodoroiu nr.31, jud.Ilfov, la tarlaua 3, parcelele 79 si 80. Terenul intravilan este in suprafata de 900, cu deschidere de 21,56 m, fiind compus din suprafata de 340,31 mp teren vie si suprafata de 559,69 mp teren arabil. Pe teren se afla o constructie cu regim de inaltime P, neintabulata.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:900 mp
  • Front stradal:21.56 m
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi