ID Anunt: #X6Q1030LA

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 18.999, Stalpu

Actualizat în 28.05.2019
Preţ pornire:
39.448 RON
9.142 USD
8.255

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 18.999, Stalpu - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Stalpu, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 9525 mp
Vezi galeria
9525 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren extravilan cu destinatie arabil in suprafata de 18.999 mp, localizat in Comuna Stilpu, Jud Buzau. Accesul se face din DN2 (E85) distanta pana la DN fiind de cca 300m. Terenul este racordat la utilitati, avand o deschidere la drumul de exploatare de 43,27 ml. In apropiere se afla calea ferata ce leaga Ploiesti de Buzau si un canal de desecare.

Terenul se vinde prin licitatie publica!

Comision 0%!

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:9525 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi