ID Anunt: #X6Q1030UG

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan, 425 mp, Cluj

Cluj-Napoca, zona Becas - Hartă
Actualizat în 10.09.2019
Preţ pornire:
167.729 RON
39.238 USD
35.100

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan, 425 mp, Cluj - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Cluj-Napoca, Becas, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 425 mp
Vezi galeria
425 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan arabil in suprafata de 425 mp cu drum de acces, situat in zona semi-periferica a orasului Cluj- Napoca, Cartier Becas, intre Calea Turzii si Str. Nicolae Corches, punct de reper reprezentanta Citroen- acces din str. Nicolae Corches, preponderent dominata de terenuri intravilane curti construcii si arabile aflata in continua dezvoltare rezidentiala de case si terenuri libere.

In zona se afla utilitati edilitare( electricitate, apa, canalizare, gaze).

Imobilul se vinde in licitatie publica. Data licitatie: 18.09.2019

COMISION 0%.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:425 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi