ID Anunt: #X87Q030OF

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Turda, zona Nord-Est - Hartă
Actualizat în 18.10.2021
Preţ pornire:
18.445 EUR
20.769 USD
91.273

RON

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Turda, Nord-Est, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 2.9 mp
Vezi galeria
2.9 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  • • Alte detalii licitaţie:
    Stadiu garanție:Lichidare patrimonială

Detalii

Imobilul este situat in orasul Turda, judetul Cluj, intr-o zona industriala, pe E60 intre Turda si Campia Turzii, pe partea stanga in directia de mers spre Campia Turzii. Terenul este extravilan, avand suprafata de 2.900 mp si destinatie de cale de acces. Acesta are deschidere de 8,82 m la DN 15 (E60). Modalitate de organizare licitatie: Saptamanal

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2.9 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi