ID Anunt: #X6Q1030O4

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan in suprafata de 1.454 mp, Butimanu, Dambovita

Butimanu - Hartă
Actualizat in 11.09.2018
Preţ pornire:
31.163 RON
7.297 USD
6.600

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan in suprafata de 1.454 mp, Butimanu, Dambovita - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Butimanu, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1454 mp
1454 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 1454 mp situat in sat Butimanu, com. Butimanu, tarla 26, parcela 140/6, nr. cad 441, CF nr. 2109.

COMISION 0%

Vanzarea se face prin licitatie publica.

Termen licitatie: 28.02.2018

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1454 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi