ID Anunt: #X43L03031

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Crevedia - Hartă
Actualizat în 19.09.2019
Preţ pornire:
85.975 RON
19.963 USD
18.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Crevedia, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1034 mp
Vezi galeria
1034 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

2 loturi de teren intravilan in suprafata totala de 1034 mp situat in zona nordica a orasului Buftea, la aproximativ 5 km de aceasta localitate, in satul Darza, in apropierea padurii Valea Mocanului. Imobilul dispune ca utilitati publice de urmatoarele: electricitate si gaz metan, iar pe unul dintre loturi este forat un put pentru apa. Proprietatea este amplasta intr-o zona rurala fiind prezente proprietati de tip casa cu curte, dar si terenuri agricole. Terenul este situat in satul Darza, tarla 56, parcela 460/3/7, Crevedia, judetul Dambovita.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1034 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi