ID Anunt: #X6Q10302B

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan si hala, Bradesti, jud.Dolj

Bradesti - Hartă
Actualizat în 20.01.2017
Preţ pornire:
399.080 RON
92.542 USD
83.500

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan si hala, Bradesti, jud.Dolj  - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Bradesti, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 2087 mp
Vezi galeria
2087 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Proprietate imobiliara formata din teren intravilan cu suprafata de 3695 mp, si constructie hala cu suprafata construita de 2087 mp, suprafata desfasurata de 2087 mp si suprafata utila de 1998 mp.

Imobilul se afla situat in localitatea Bradesti, jud.Dolj, DN 6km vezi tot numărul (fosta comuna Bradesti, jud.Dolj)- extravilan-(complex avicol), corpul 3/6 de proprietate.

Imobilul se vinde in licitatie publica.(phx)

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2087 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi