ID Anunt: #X6Q1030A6

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren 6.400 mp Jieni, Simnicu de Sus, Dolj

Actualizat în 11.09.2018
Preţ pornire:
181.427 RON
42.078 USD
38.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren 6.400 mp Jieni, Simnicu de Sus, Dolj - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Jieni, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 6400 mp
Vezi galeria
6400 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 6.400 mp situat in comuna Simnicu de Sus, sat Jieni, T102, parcela 5, judetul Dolj. Imobilul are o lungime de 228 mp si o latime de 22 mp, este neingradit, necultivat si nu este bransat la utilitati.

COMISION 0%

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:6400 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi