ID Anunt: #X6Q1030O0

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 37.408 mp, Segarcea, Dolj

Segarcea - Hartă
Actualizat în 11.09.2018
Preţ pornire:
185.008 RON
42.908 USD
38.750

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 37.408 mp, Segarcea, Dolj - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Segarcea, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 37408 mp
Vezi galeria
37408 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren extravilan in suprafata de 37.408,99 mp din care 738 mp drum. Terenul este plan, are deschidere de circa 243 mp la drumul asfaltat DJ 561 si drumul de acces este situat la nordul proprietatii.

COMISION 0%.

Proprietatea se vinde in licitatie publica.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:37408 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi