ID Anunt: #X5FH0304M

imobiliare.ro
Proprietatea a fost adjudecată de către bancă în urma unei licitaţii publice şi poate fi achiziţionată prin cumpărare directă.

Teren intravilan 1000 mp - Strada Arcasilor, Galati

Galaţi, zona Nord - Hartă
Actualizat în 05.02.2020
115.390 RON
26.015 USD
24.000

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 1000 mp - Strada Arcasilor, Galati - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Galati, Nord, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1000 mp, Front stradal: 62.5 m
Vezi galeria
1000 mp | f.s. 62.5 m | intravilan | constructii

Detalii

Teren intravilan in suprafata de 1000 mp, front stradal 62,50 m.

Tip drum acces: drum asfaltat

Utilitati:

Electricitate: in zona

Apa: in zona

Gaze: in zona

Canalizare: in zona

Zona de amplasare: Imobilul este localizat in zona periferica a municipiului Galati.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1000 mp
  • Front stradal:62.5 m
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi