ID Anunt: #X6Q1030S6

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan in suprafata de 1698, Iasi

Miroslava - Hartă
Actualizat in 02.07.2019
Preţ pornire:
39.208 EUR
43.796 USD
186.600

RON

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan in suprafata de 1698, Iasi - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Miroslava, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1690 mp
Vezi galeria
1690 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil reprezentat de teren intravilan in suprafata de 1698,20 mp, compus din teren in suprafata de 1650 m.p. categoria de folosinta arabil si teren in suprafata de 49 mp categoria de folosinta curti constructii precum si dreptul de proprietate asupra cotei indivize de teren in suprafata de 133,87 mp reprezentand 31,80% din terenul intravilan in suprafata de 421 mp. Bunul se vinde in licitatie publica, pretul de incepere fiind de 186.600 RON si reprezinta 75% din valoarea de piata a imobilului. In conditiile in care sunt 2 sau mai multe persoane interesate, iar ofertele sunt sub pretul de pornire a licitatiei, imobilul se va vinde persoanei care ofera cel mai mare pret, in conditiile prevazute de art. 846 c.pr.c.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1690 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi