ID Anunt: #X6Q1030IU

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 207 mp - Ploiesti, jud. Prahova

Ploiesti, zona Gheorghe Doja - Hartă
Actualizat în 16.09.2019
Preţ pornire:
71.727 RON
16.780 USD
15.010

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 207 mp - Ploiesti, jud. Prahova - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Ploiesti, Gheorghe Doja, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 207 mp
Vezi galeria
207 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan cu suprafata de 207 mp din măsurători și 205 mp din acte (construcțiile C1- locuinta și C2- anexa ce au existat pe teren, au fost demolate), situat in Ploiesti, str. Clopotari, nr. 13, jud. Prahova. Imobilul are nr. cadastral 127714 si este intabulat in Cartea Funciara nr. 127714 a localitatii Ploiesti.

COMISION 0%.

Imobilul se vinde in licitatie publica. Data de licitatie 26.09.2019.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:207 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi