ID Anunt: #X6Q1030K7

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan, 649 mp, Camplulung Moldovenesc

Campulung Moldovenesc - Hartă
Actualizat in 17.05.2019
Preţ pornire:
38.964 RON
9.027 USD
8.181

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan, 649 mp, Camplulung Moldovenesc - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Campulung Moldovenesc, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 649 mp
Vezi galeria
649 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobil parcela de teren curti constructii in suprafata de 649 mp, situat in Cammpulung Moldovenesc, jud.Suceava, nr, cadastral 346/342, inscris in CF nr.32527 a loc. Campulung Moldovenesc.

Terenul se vinde in licitatie publica. (pl)

COMISION 0%.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:649 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi