ID Anunt: #X87Q030MD

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren construcţii de vânzare

Dorna-Arini - Hartă
Actualizat in 11.10.2019
Preţ pornire:
9.962 EUR
10.986 USD
47.484

RON

Comision 0% cumpărător
Teren construcţii de vânzare - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Dorna-Arini, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 3887 mp
Vezi galeria
3887 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Imobilul este situat in localitatea Dorna Arini, jud. Suceava. Terenul are destinatia de teren construibil reprezentand Parcela 1 – fanat de 3887 mp nr. cadatsral 1663, din CF 824.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:3887 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi