ID Anunt: #X6Q10308S

imobiliare.ro

Doar o dată pe an apare Black Friday Discount -77% Garantat. Profită până nu expiră!

Adaugă Anunţ cu discount -77% Garantat

  Adaugă Anunţ -77% garantat
  Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

  Teren intravilan 6.756 mp - Forasti, jud. Suceava

  Forasti - Hartă
  Actualizat in 13.08.2019
  Preţ pornire:
  93.550 RON
  21.630 USD
  19.639

  EUR

  Comision 0% cumpărător
  Teren intravilan 6.756 mp - Forasti, jud. Suceava - imaginea 1
  Teren constructii de vanzare in Forasti, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 6756 mp
  Vezi galeria
  6756 mp | intravilan | constructii

  Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

  Detalii

  Teren intravilan in suprafata de 6.756 mp, inscris în CF 30419, situat in com. Forasti, sat Oniceni, jud. Suceava, cu acces la drumul E85 la aproximativ 200 m de Fabrica de produse lactate Cavior, pe sensul de mers spre Rosiori. Terenul este liber, are forma regulata, nu dispune de utilitati.

  COMISION 0%

  Se vinde in licitatie publica.

  OR-3358...vezi tot numărul

  Caracteristici

  • Suprafaţă teren:6756 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

  Specificaţii

  Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
  Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

  Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

  Localizare şi împrejurimi