ID Anunt: #X6Q1030QC

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 12.168 mp, Neagra Sarului, Suceava

Neagra Sarului - Hartă
Actualizat in 11.09.2018
Preţ pornire:
79.365 RON
18.387 USD
16.700

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 12.168 mp, Neagra Sarului, Suceava - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Neagra Sarului, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 12168 mp
Vezi galeria
12168 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren extravilan de tip fanat, in suprafata de 12.168 mp, situat in Neagra Sarului, comuna Saru Dornei, judetul Suceava.

COMISION 0%.

Terenul se vinde in lciitatie publica.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:12168 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi