ID Anunt: #X6Q1030QV

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 9116 mp, Panaci, Suceava

Actualizat in 22.01.2019
Preţ pornire:
83.296 RON
19.550 USD
17.502

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren intravilan 9116 mp, Panaci, Suceava - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Panaci, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 9022 mp
Vezi galeria
9022 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren intravilan s=9022 mp si constructia din lemn C1 pe fundatie de beton, avand destinatia de birouri - CF 3006...vezi tot numărul, 3006...vezi tot numărul, 3033...vezi tot numărul, 3006...vezi tot numărul...Citeşte mai mult, 3006...vezi tot numărul, cad: 66, 67, 68, 69, 70, situate in Panaci, jud. Suceava, proprietatea SC Calimanel SRL. Accesul se face din DC 174F.

COMISION 0%.
Terenul se vinde in licitatie publica.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:9022 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi