ID Anunt: #X6Q1030HP

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren situat in comuna Mihaesti, sat Magura

Mihaesti - Hartă
Actualizat in 11.04.2019
Preţ pornire:
174.253 RON
42.034 USD
36.900

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren situat in comuna Mihaesti, sat Magura - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Mihaesti, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 13863 mp
13863 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren situat in comuna Mihaesti, sat Magura, punctul ” Balta Magurii ”, jud. Valcea, cu suprafata de 13 862,93 mp, teren extravilan de categorie arabil, cu nr. cadastral 989, inscris in CF nr. 708 a localitatii Mihaesti.

Terenul se afla intr-o zona cu destinatie rezidentiala, agricola, avand ca vecinatati proprietati comerciale si industriale si agricole, alcatuite din terenuri pasune sau terenuri cultivate.

COMISION 0%.

Terenul se vinde in procedura de insolventa.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:13863 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi