ID Anunt: #X6Q1030VI

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren extravilan 2.442 mp, Mihaesti, Jud Valcea

Stuparei - Hartă
Actualizat in 17.04.2019
Preţ pornire:
19.527 RON
4.570 USD
4.100

EUR

Comision 0% cumpărător
Teren extravilan 2.442 mp, Mihaesti, Jud Valcea - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Stuparei, Tip teren: extravilan constructii, Suprafata teren: 2442 mp
2442 mp | extravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Teren, situat in extravilanul com. Mihaesti, sat Stuparei, punctul ” Transformator ”, jud. Valcea, in suprafata masurata de 2 442,00 mp ( suprafata in act de 2 442,00 mp) teren de categorie arabil - teren liber cu nr. cadastral 1972, inscris in CF nr. 1679 a localitatii Mihaesti.

Vanzarea se face prin licitatie publica.

COMISION 0%

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:2442 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:extravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Stadiu executare

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi