ID Anunt: #X6Q10311C

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren, suprafata 1300 mp, loc Cozmesti, Vaslui

Vaslui, zona Central - Hartă
Actualizat în 30.07.2019
Preţ pornire:
12.489 EUR
13.856 USD
59.678

RON

Comision 0% cumpărător
Teren, suprafata 1300 mp, loc Cozmesti, Vaslui - imaginea 1
Teren constructii de vanzare in Vaslui, Central, Tip teren: intravilan constructii, Suprafata teren: 1300 mp
Vezi galeria
1300 mp | intravilan | constructii

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

Detalii

Parcela de teren cu suprafata de 1300 mp, din care 1002 mp teren avand destinatia curs constructii, 298 mp avand destinatia arabil A, si locuinta cu suprafata construita de 173 mp si suprafata utila de 147,06 mp.

Cu adresa in sat Cozmesti, comuna Cozmesti, judetul Vaslui.

Se vinde in licitatie publica.

COMISION 0%.

Caracteristici

  • Suprafaţă teren:1300 mp
  • Tip teren:constructii
  • Clasificare teren:intravilan
  • Construcţie pe teren:Nu

Specificaţii

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi