ID Anunt: #X79T0400K

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis

Săcălaz - Hartă
Actualizat în 22.02.2021
Preţ pornire:
198.579 RON
49.521 USD
40.740

EUR

+ TVA
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 1
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 2
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 3
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Vezi galeria
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 1
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 2
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 3
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  RomInsolv SPRL, lichidator judiciar al debitoarei CETA SA- Compania de Expediții și Transport Auto S.A.- societate în faliment-
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Platforma de licitatii online
 • • Alte detalii licitaţie:
  Mai multe detalii la numărul de telefon afișat în anunț

Caracteristici

 • Suprafaţă totală:22.053 mp
 • Clasificare teren:intravilan
 • Destinaţie recomandată:Agricol
 • Nume proprietate:Sacalaz

Specificaţii

RomInsolv SPRL, lichidator judiciar al debitoarei CETA SA- Compania de Expediții și Transport Auto S.A.- societate în faliment- vinde prin licitație publică online, un teren intravilan în suprafață de 22.053 m.p situat în zona industrială de Vest a Satului Săcălaz, Comuna Săcălaz, Județul Timiș.

Terenul este înscris în Cartea Funciară nr. 400828 (nr. CF vechi 3468), Săcălaz, nr. crt. A1, având număr Top. Ps 714; Ps 703; Ps 709/3; Ps 710/1; Ps 710/2; Ps 699/1; Ps 699/2; Ps 698/36. Parcela de teren "pășune intravilan extins" este amplasată în Săcălaz, zona de Vest a localității, la ieșirea spre Jimbolia, pe partea stângă, județul Timiș. Accesul la proprietate se face din DN 59A, la ieșirea din Săcălaz, pe partea stângă, în direcția de mers spre localitatea Jimbolia, după care pe un drum de pământ și pe un drum de exploatare din pământ. Terenul se află în linia a doua de parcele. Din prima linie de parcele fac parte parcelele cu front direct la DN59A, unde sunt amplasate spații de producție. Accesul se face pe un drum paralel cu clădirea Class, la aproximativ 500-600 m de drumul principal Timișoara-Jimbolia. Parcela de teren nu deține utilități, iar suprafața ei este plană. Forma parcelei este dreptunghiulară.

Proprietatea imobiliară se vinde prin licitație publică online deschisă de RomInsolv SPRL, pornind de la prețul de 40.740 Euro+ TVA. Licitațiile vor avea loc la ora 15:00, pe platforma de licitații publice online, în data de: 04.03.2021, 11.03.2021, 18.03.2021, 25.03.2021.

Imobilul este grevat de sarcini, iar în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 85/2006, bunul este dobândit liber de orice sarcini, precum ipoteci, drepturi de retenție de orice fel ori măsuri asiguratorii, inclusiv cele instituite în cursul procesului penal, cu excepția sechestrului asiguratoriu instituit în vederea confiscării.

Accesarea intenției de a participa la licitație din platforma de licitații publice online este un prim pas procedural în vederea înscrierii efective la licitație care presupune îndeplinirea succesivă și cumulativă a unor condiții precum achitare taxă de participare la licitație, achitare garanție, depunere documente, etc. Validarea înscrierii se face cel târziu în ziua de marți ce precede data organizării licitației, ora 18:00.

Pentru informații suplimentare legate de organizarea licitației, regulamentul de vânzare, precum și alte informații referitoare la proprietatea scoasă la vânzare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat în anunț.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi