ID Anunt: #X79T0400K

imobiliare.ro
Această proprietate este vândută la licitaţie publică în urma unei executări silite.

Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis

Săcălaz - Hartă
Actualizat în 28.02.2020
Preţ pornire:
280.990 RON
62.902 USD
58.200

EUR

+ TVA
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 1
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 2
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 3
teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
Vezi galeria
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 1
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 2
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha
 • Teren intravilan 22.053 mp, Sacalaz, jud. Timis - imaginea 3
  teren investitii de vanzare in Sacalaz, Tip imobil: Agricol, Suprafata utila: 2,2 ha

Informaţii licitaţieCe înseamnă o licitaţie?

 • • Organizator:
  RomInsolv SPRL, lichidator judiciar al debitoarei CETA SA- Compania de Expediții și Transport Auto S.A.- societate în faliment-
 • • Loc desfăşurare licitaţie:
  Platforma de licitatii online
 • • Alte detalii licitaţie:
  Mai multe detalii la numărul de telefon afișat în anunț

Caracteristici

 • Suprafaţă totală:22.053 mp
 • Clasificare teren:intravilan
 • Destinaţie recomandată:Agricol
 • Nume proprietate:Sacalaz

Specificaţii

RomInsolv SPRL, lichidator judiciar al debitoarei CETA SA- Compania de Expediții și Transport Auto S.A.- societate în faliment- vinde prin licitație publică online, un teren intravilan în suprafață de 22.053 m.p situat în zona industrială de Vest a Satului Săcălaz, Comuna Săcălaz, Județul Timiș.

Terenul este înscris în Cartea Funciară nr. 400828 (nr. CF vechi 3468), Săcălaz, nr. crt. A1, având numărul cadastral Ps 714; Ps 703; Ps 709/3; Ps 710/1; Ps 710/2; Ps 699/1; Ps 699/2; Ps 698/36. Parcela de teren ‘’pășune intravilan extins ‘’ este amplasată în Săcălaz, zona de Vest a localității, la ieșirea spre Jimbolia, pe partea stângă, județul Timiș. Accesul la proprietate se face din DN 59A, la ieșirea din Săcălaz, pe partea stângă, în direcția de mers spre localitatea Jimbolia, după care pe un drum de pământ și pe un drum de exploatare din pământ. Terenul se află în linia a doua de parcele. Din prima linie de parcele fac parte parcelele cu front direct la DN59A, unde sunt amplasate spații de producție. Parcela este cuprinsă în PUG Săcălaz. Accesul se face pe un drum paralel cu clădirea Class, la aproximativ 500-600 m de drumul principal Timișoara-Jimbolia. Zona este caracterizată prin prezența terenurilor libere și a spațiilor de producție și de depozitare. Zona este căutată de către societățile comerciale care doresc să își construiască unitățile de producție în apropiere de Timișoara. Parcelele de teren nu dețin utilități, iar suprafața lor este plană. Forma parcelelor este dreptunghiulară.

Proprietatea se vinde prin licitație publică online, deschisă de lichidatorul judiciar RomInsolv S.P.R.L. Datele licitațiilor sunt următoarele:
- 10.03.2020 (ora 15);
- 17.03.2020 (ora 15);
- 24.03.2020 (ora 15);
- 31.03.2020 (ora 15).

La prețul de adjudecare al terenului se adaugă TVA.

Pentru informații suplimentare legate de organizarea licitației, regulamentul de vânzare, precum și alte informații referitoare la proprietatea scoasă la vânzare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon afișat în anunț.

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite. De obicei, locul de desfăşurare a licitaţiilor este fie la sediul executorului judecătoresc, fie la sediul băncii creditoare. Participarea la licitaţie presupune îndeplinirea unor condiţii ce sunt menţionate în publicaţia de vânzare. Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes.
Un imobil ajunge în portofoliul băncii, de obicei, în urma adjudecării acestuia la o licitaţie publică ca urmare a unei executări silite. Imobilul este de obicei achiziţionat de către bancă fie prin adjudecare în contul creanţei, fie prin întelegere amiabilă cu debitorul. Proprietăţile vândute de bancă pot fi promovate şi de către agentiile imobiliare, dar, de cele mai multe ori, potentialii cumpăratori pot să contacteze direct instituţia de credit sau reprezentatul acesteia pentru a face o ofertă.

Informaţiile privind bunurile scoase la vânzare au caracter informativ. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să îi contactaţi pe cei care organizează licitaţiile şi vânzările.

Localizare şi împrejurimi