Întregul proiect este programat spre livrare pentru anul 2020.

Mulberry Development, compania fondată de antreprenorul timișorean Ovidiu Șandor, a anunțat că, după obținerea primelor autorizații din partea autorităților locale, în următoarele zile vor începe lucrările de construcție la ansamblul multifuncțional ISHO. „Începem anul în forță, cu organizarea şantierului pe terenul cuprins între Bulverardul Take Ionescu și malurile Begăi. Pentru a optimiza dezvoltarea, vom împărți proiectul în trei etape. Lucrările la prima etapă vor dura un an. Astfel, primii 16.500 de metri pătrați de birouri de nouă generație din ISHO Offices vor fi livrați până în martie 2018. Concomitent, vom ridica și primele apartamente”, subliniază Ovidiu Șandor.

Ansamblul mixt ISHO dezvoltat de timisoreanul Ovidiu Sandor va avea 1.200 de apartamente

Un hectar de parcuri și spații verzi

Amplasat pe un fost teren industrial (foto) – cu o suprafață de peste cinci hectare – din imediata apropiere a centrului Timișoarei, ansamblul ISHO va fi format dintr-o componentă rezidențială și una de birouri, însă va dispune și de o serie de facilități complementare. Termenul de livrare pentru întregul proiect este prevăzut pentru anul 2020. La final, acesta va cuprinde 1.200 de apartamente, o clădire de birouri cu o suprafață de peste 50.000 de metri pătrați, 2.000 de locuri de parcare, un hectar de parcuri și spații verzi, precum și restaurante, terase, after-school, propriul debarcarder și stație de vaporetto, facilități sportive și diverse funcții comerciale. „Un accent deosebit este pus pe caracterul integral al ansamblului, gândit să cuprindă, în afara locuințelor și birourilor, spații publice de calitate, precum și servicii și facilități”, explică reprezentanții companiei dezvoltatoare.

Birouri de ultimă generație

Potrivit acestora, ISHO Offices va dispune de o arhitectură contemporană și va integra numeroase soluții tehnice de ultimă generație. De asemenea, dezvoltatorul intenționează să obțină cea mai înaltă certificare de clădire verde acordată pentru un proiect construit în afara Capitalei, fapt ce se va traduce prin costuri de întreținere reduse, atât pentru companiile chiriașe, cât și pentru proprietarii de apartamente.

„Proiectul este primit cu foarte mult interes în piață pentru că bifează toate criteriile importante pentru alegerea unui spațiu de lucru. Elementelor inovative ale clădirii li se adaugă atuuri precum amplasamentul central și accesul facil la mijloacele de transport în comun, proximitatea față de o serie de facilități și zone de interes (accesul la autostradă și aeroport, apropierea față de Piața Unirii), existența în cadrul proiectului a tuturor facilităților necesare (centru de conferințe, comerț de proximitate, restaurant, cafenele, gym și spa etc.), care, împreună, vor asigura cele mai moderne și dorite spații de birouri, dar și locuințe din oraș.”

Ovidiu Șandor

Spune-ţi părerea