Se stie faptul ca vara este unul dintre cele mai agitate anotimpuri ale anului iar vanzatorii de locuinte trebuie sa-si organizeze foarte bine timpul, astfel incat sa se poata imparti intre job, familie si vizitele posibililor cumparatori.

Copiii sunt in vacanta, este perioada concediilor, a calatoriilor lungi in afara orasului sau a tarii, ceea ce face ca disponibilitatea vanzatorilor de locuinte sa devina cu adevarat o problema, mai ales cand acestia nu pot sa raspunda macar la telefon.

Pentru vanzatorii neavizati, aceste probleme nu par atat de serioase. “Pot sa-mi vand locuinta si dupa ce ma intorc din concediu”. In realitate nu este chiar asa pentru ca, cu cat o locuinta este listata mai mult timp pe piata, scad sansele ca aceasta sa fie tranzactionata.

Va oferim mai jos 5 trucuri prin care sa realizezi compromisul perfect intre timpul petrecut cu familia si cel dedicat vanzarii locuintei. Nu uita! Nevoile familiei trebuie sa ocupe primul loc.

1. Organizeaza iesiri la sfarsit de saptamana, in locul plimbarilor zilnice. Astfel toata familia va fi implicata in programarea weekendului iar acest lucru va fi poate mai interesant decat doua ore petrecute in parcul de copii. Timpul castigat il vei dedica cumparatorilor.

2. Daca vremea in weekend se anunta ploioasa, iti recomandam, tie si sotiei tale, sa va impartiti sarcinile. Cat timp tu prezinti locuinta, ea poate iesi cu copiii la o inghetata.

3. Vizionari in lant. Este de preferat sa ai patru vizitatori intr-un interval de o ora decat pe parcursul intregii zile. Poti stabili impreuna cu agentul tau imobiliar un program de vizite in acest sens.

4. Timpul este la fel de pretios si pentru cumparatori. trebuie sa respecti programul de vizionare, ba, mai mult, sa dai dovada de flexibilitate. Cumparatorii ii apreciaza pe vanzatorii care nu-i grabesc, care nu inchid usile camerelor imediat dupa ce acestia le parasesc, care raspund tuturor intrebarilor puse.

5. Vei scurta durata vizionarilor cu un set de fotografii cat mai concludente care sa insoteasca anuntul de vanzare. Cumparatorii nu vor avea niciun motiv sa zaboveasca in incaperi care deja li se par familiare.

Succes!

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

Apartamente de vanzare in Cluj-Napoca

Spune-ţi părerea