De multe ori te-ai intrebat cum poti face diferenta intre un agent imobiliar bun si un neprofesionist, mai ales atunci cand patrunzi pentru prima data in universul imobiliar. Intrebarile tale sunt legitime pentru ca piata actuala, din pacate, iti ofera laolalta, profesionisti, amatori, incepatori sau chiar impostori.

Sa luam cazul fericit al unei piete imobiliare ideale, in care trebuie sa alegi numai intre profesionisti. Poti sa lucrezi cu toti, dar poti la fel de bine sa lucrezi numai cu unul. Noi iti recomandam sa alegi un singur agent imobiliar care sa te reprezinte, pentru a te putea concentra si dedica in totalitate unei singure persoane, unei singure viziuni, unei singure strategii, care, iti garantam, va fi cea castigatoare.

Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine este cel care-ti intelege nevoile, iti simte emotiile si iti ofera intotdeauna cele mai bune solutii, apropiindu-te sau, dupa caz, indepartandu-te de anumite oferte.

Imagineaza-ti o casa, care la prima vedere pare a fi perfecta pentru tine si familia ta, acea casa care-ti ia ochii de la prima vizionare si-ti tulbura zilele si noptile urmatoare, decizia de cumparare fiind luata inainte de a avea posibilitatea de a analiza toate aspectele tranzactiei. Agentul imobiliar cel mai potrivit pentru tine, va simti vibratiile tale si le va trai impreuna cu tine, dar o va face intr-o maniera diferita, profesionala si echidistanta. El iti va rafina gandurile, va face o selctie corecta a elementelor ce compun oferta imobiliara respectiva, va pune in balanta toate aceste aspecte si iti va da verdictul fara nicio ezitare.

Este posibil ca acest verdict sa te arunce din starea de visare in deznadejde, insa, si poti sa ne crezi pe cuvant, partea plina a paharului va fi mult mai dulce: agentul tau te-a impiedicat sa faci o achizitie gresita.

Echipa Blitz Imobiliare, Leonard Munteanu

2 răspunsuri la

“Un agent imobiliar bun vede lumea prin ochii tai!”

 • Mare dreptate are dl George 🙁
  Trist subiect… am intalnit in pereglinarile mele in a-mi gasi o locuinta un singur agent imobiliar profesionist,onest si sa „VADA LUMEA PRIN OCHII CLIENTULUI”
  Majoritatea agentilor imobiliari sunt nepregatiti,lipsiti de profesionalism,obraznici,infatuati dependenti doar de interesele lor si ale agentiilor.
  Nu ar strica implementarea unui sistem de pregatire si specializare in acest domeniu…cu toti acesti neaveniti nu putem progresa.

 • Aiurea, am avut recent experienta cu 3 agenti imobiliari.
  Primul: dupa ce am negociat cu proprietarul 10% din pret de fata cu el, wow asa cev mai rar se gaseste, nu am mai vazut pe nimeni sa negocieze atat de mult. Cand am stabilit a doua vizionare, ce sa vezi proprietarul s-a razgandit si mai vroia cateva mii(din principiu nu am fost de acord)…inca il suspectez pe agent ca a vrut un comision mai mare.
  Al doilea: ma hotarasc la un apartament, inchei o „promisiune de rezervare” cu agentia, dau o suma importanta de bani, dupa care plec din tara.La intoarcere, ma suna agentul ca deal-ul nu mai este valabil si imi va returna taxa de rezervare. Stiti, dar acolo scria ca nu se poate instraina…etc, raspunsul agentului este imaginea pietei din Romania, noi am facut contract cu cumparatorul nu si cu vanzatorul. Cum nu am timp de avocati si procese am mers mai departe;
  Al treilea: Ii spun:bugetul meu este de x lei si in acest buget vreau sa ma incadrez cu toate cheltuielile. Raspuns:Nu-mi poate spune care sunt cheltuielile de achizitie a unui apartament si daca sunt interesat sa spun o oferta strict pe imobil…restul trebuie sa-mi calculez singur 😉

  Cu asa servicii imobiliare, parca mi-as mai dori o criza.

Spune-ţi părerea