În primul rând dorim să mulţumim pe această cale tuturor participanţilor care s-au înscris şi au concurat în mod onest în concursul #UnAcasaPotrivit desfăşurat pe site-ul Imobiliare.ro.

Reamintim că printre cele mai importante valori ale Imobiliare.ro se numără corectitudinea şi integritatea, valori aflate în contradicţie cu multiplele încercări de fraudare ale acestui concurs. Această stare de fapt ne-a determinat să luăm o decizie pe care nu ne-am dorit-o, aceea de a suspenda CONCURSUL #UnAcasaPotrivit (pe termen nelimitat).

Am întâlnit mai multe situaţii în care diferenţa dintre voturile contorizate si totalul IP-urilor unice înregistrate pentru acei participanţi a fost una semnificativă. Caz concret, peste 7000 de voturi şi doar 635 IP-uri unice, fiind detectat de asemenea şi un şablon de votare automatizat. Reamintim că în regulamentul concursului este specificat max. 1 vot / persoană. Din păcate persoanele care au generat aceste voturi fictive, nu le-au generat numai în cont propriu, făcând astfel imposibilă desemnarea obiectivă a unui câştigător după prima săptămână de concurs.

În urma unei analize detaliate am concluzionat cu regret că nu stă în puterea noastră să asigurăm desfăşurarea în condiţii de corectitudine a acestui concurs, existând oricând posibilitatea ca un participant care concurează în mod corect să fie sabotat de un alt concurent fără ca organizatorul sau concurentul sabotat să poată contracara acest lucru.

În aceste condiţii am luat decizia să distribuim contravaloarea premiilor sub forma unui premiu de consolare acordat fiecărui participant, indiferent de numărul de voturi acumulate la finalul săptămânii (fiecare participant va primi mai multe detalii prin e-mail). Este modul nostru de a arăta respectul pentru cei care s-au înscris în acest concurs.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la: [email protected]


Vă mulţumim pentru înţelegere,
Echipa Imobiliare.ro