VAND imobil situat in Oras Predeal str Valea Rasnoavei Km 07 drumul spre Rasnov

Predeal, zona Valea Rasnoavei - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.882.847 RON
435.602 USD
395.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Hala de Productie + Pavilion Administrativ + Constructie P+1E+M
  • Denumire imobil:VAND imobil situat in Oras Predeal str Valea Rasn
  • Suprafaţă teren:2174 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

VAND imobil situat in Oras Predeal str Valea Rasnoavei Km 07 drumul spre Rasnov, la 700 ml de postul de control, format din teren in suprafata totala de 2174 mp, pe care se afla amplasate urmatoarele constructii:
o Hala de productie - constructie metalica termoizolata (import Franta) cu suprafata de aprox 900 mp, deschidere 18 ml, echipata cu utilaje de prelucrarea a lemnului (demontabile).
Detalii: - destinatie industriala si spatiu depozitare, acoperis pe tip sarpanta metalica, inchideri perimetrale din panouri tip sandwish; tamplarie din aluminiu cu geam termopan; incalzire cu ventilo-convectoare electrice; instalatie electrica si de iluminat, instalatie sanitara si de canalizare.

o Pavilion administrativ are o suprafata de 160 mp si este compartimentat astfel : birou, atelier, vestiar muncitori capacitate 36 persoane, grup sanitar cu lavoare si dus, bucatarie, sala de mese capacitate 36 persoane si camera centrala termica.
Detalii: structura din lemn, acoperis de tip sarpanta din lemn acoperita cu panouri termoizolante de tip sandwish, inchideri perimetrale panouri tip sandwish, tamplarie exterioara din aluminiu cu geam termopan, tamplarie interioara din lemn. Pardoseli gresie, pereti placati cu rigips si faianta. Sistem de incalzire - bransata la centrala termica pe lemne.
Anexe pavilion - uscatorii lemne, doua soproane pentru depozitare materii prime; sopron pentru depozitare produse finite .

o Constructie P+1E+M - cu o suprafata 234 mp, mobilata si utilata complet, amenajata atat pentru a fi folosita ca si locuinta, capacitate 12 adulti.
Detalii: Structura tip cadre si plansee din lemn, inchideri perimetrale si compartimentari din panouri tip sandwish, acoperis din lemn. Termoizolata complet si beneficeaza de racorduri la toate retelele de utilitati. Tamplaria interioara este din lemn, iar cea exterioara din PVC cu geam termopan. Finisaje interioare superioare.
Imobilele sunt racordate la toate utilitatile, alimentarea cu energie electrica - POST Trafo propriu.
Proprietar Persoana juridica. Pret total 395.000 eur, negociabil, exista posibilitatea vanzarii separate a celor trei imobile, cu teren aferent.

Localizare şi împrejurimi