Vila interbelica spatii office birouri 13 Septembrie Piata Arsenalului Uranus

Bucureşti, Sector 5, zona 13 Septembrie - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


4.298.433 RON
985.043 USD
890.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Birouri, regim hotelier
  • Regim înălţime:D+P+2E+M
  • Structură rezistenţă:Beton
  • Stare imobil:modernizat (2008)
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2008
  • Suprafaţă teren:328 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

NOTA: In baza EXCLUSIVITATII, acesta este UNICUL ANUNT corect, valid, recunoscut si agreat de catre vanzator. Orice alte anunturi (sau preturi) sunt nesolicitate, ireale si nu reflecta vointa proprietarului.
==================================================================

Vila interbelica deosebita in inima Bucurestiului

Sunteti in cautarea unor spatii pentru birouri si locuinta deopotriva intr-o zona exceptionala, centrala, legata si foarte recunoscuta, in Bucuresti? Totodata, va doriti sa aiba un potential de dezvoltare extraordinar pentru viitorul apropiat? Perfect! Avem placerea sa va prezentam o proprietate deosebita intr-o zona spectaculoasa, tocmai in inima Bucurestiului!

Oferim la vanzare o vila interbelica din 1938, reconsolidata si renovata total in 2008 (structural si estetic se prezinta ca o cladire noua), intr-o zona excelenta, sigura si linistita a 13 Septembrie, Piata Arsenalului, langa Hotel Marriott, Palatul Parlamentului, Parc Izvor si Catedrala Mantuirii Neamului. Vila este dispusa pe D+P+2E+M, are 708 mp utili, 27 de camere, 12 bai, 4 bucatarii, camari, debarale, o curte mica, o terasa restransa si 3 cai de acces diferite. Destinatia este aceea de birouri si locuinta. Terenul aferent acestei proprietati este de 328 mp.

Proprietatea a fost gandita sa deserveasca atat partea de office cat si cea de locuit. In acest sens, demisolul, parterul si etajul 1 sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor de birou, iar etajul 2 si mansarda, ca spatiu de locuit. Referitor la mansarda, aceasta este inca nefinalizata, insa prezinta autorizatie de compartimentare si compune spatiul de locuit impreuna cu etajul 2, totalizand astfel 5 apartamente si 1 garsoniera.

Atat spatiul office cat si cel locuibil pot fi utilizate de proprietar pentru uzul propriu sau pot fi inchiriate. Cu titlu de exemplu, spatiul office este potrivit pentru o casa de avocatura, societate profesionala notariala, sediu de firma si altele, avand camere multiple pentru activitati de secretariat, receptie, sali de consiliu, sali de conferinte, arhiva. In alt sens, daca nu se doreste mentinerea spatiului office, se poate face o conversie a acestor camere in diferite spatii de locuit precum: spatiu de recreere, sala de tip home cinema, sala de sport, camera de lucru, biblioteca, dormitoare multiple si altele. In privinta spatiului de locuit (5 apartamente si 1 garsoniera daca se finalizeaza mansarda), se poate opta pentru locuinta personala si pentru inchiriere (clasica sau in regim hotelier). Oricum ar fi, daca vila ar fi inchiriata total (nu in regim hotelier), ar genera un venit constant de 5.000-6.000 euro pe luna, ceea ce este un randament foarte bun raportat la suma investita. Totodata, cele 3 cai de acces diferite faciliteaza aceasta segmentare si ofera o functionalitate deosebita vilei (delimiteaza accesul dupa cum doreste proprietarul). In cazul orientarii spre regim hotelier, veniturile pot fi considerabil mai mari.

Referitor la potentialul acestei vile, tendinta nu poate fi decat in crestere (valoarea proprietatii va creste). Concret, potentialul zonei este unul extraordinar. Ulterior finalizarii lucrarilor la catedrala, atunci cand va fi data in folosinta cu tot ceea ce presupune o astfel de constructie, turismul religios se va intensifica deosebit de mult. Totodata, un flux foarte mare de oameni in zona va solicita cu precadere anumite servicii, mai ales inchirierea in regim hotelier. Cel mai probabil foarte multe constructii isi vor schimba destinatia in astfel de spatii pentru a sustine cererea. Simultan, preturile imobilelor si interesul in aceasta zona vor creste semnificativ, proportional cu interesul aratat si numarul imens de persoane care o vor vizita (atat din tara cat si din strainatate).

Cu privire la modul cum sunt impartite incaperile, situatia sta astfel:

Demisol: 4 camere, 2 bai, 4 holuri, 2 depozite; suprafata utila de 105.10 mp;
Parter: receptie, 6 birouri, 2 bai, 1 hol; suprafata utila de 158.63 mp;
Etajul 1: 6 birouri, 1 bucatarie, 1 camara, 2 bai, 2 debarale, 1 hol; suprafata utila de 148.64 mp;
Etajul 2: 5 camere, 2 bucatarii, 3 bai, 2 holuri; suprafata utila de 135.15 mp;
Mansarda (open space) cu autorizatie de compartimentare pentru: 5 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 1 debara si 2 holuri; suprafata utila de 160.53 mp.

Pretul acestei proprietati deosebite de 708 mp utili este de 890.000 euro, ceea ce indica un pret global de 1257 euro/mp util.

Pentru orice alte informatii sau pentru vizionari, va rugam sa ne contactati.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi