Vanzare Teren/ApartHotel(proiect) pt investitie Iancu Nicolae - Pipera

Bucureşti, Sector 1, zona Iancu Nicolae - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.662.135 RON
860.464 USD
740.244

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Teren/ApartHotel-Iancu Nicolae
  • Denumire imobil:Pipera-Super Oferta!!! Vanzare Teren Iancu Nicolae
  • Regim înălţime:P+4E
  • Stadiu construcţie:proiect

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Vanzare teren in Pipera zona Iancu Nicolae, ideal pentru investitie. Proiect ApartHotel, Urbanism 4ER. Exista drum de acces privat pana la teren (inchis cu bariera).

Este situat in apropiere de Liceul Teoretic Mark Twain, Profi, Lidl, Traian Residential Complex, Pipera Rezidential, British School of Bucharest, Starbucks.

Pretul pentru cele 10 terenuri (pachet), intravilan forestier cu intrare din Iancu Nicolae nr.16, este de 82.250 euro/lot 1250mp. 65,8euro/mp.

Se accepta plata si in rate!
Avans 10% la demararea actelor de vanzare, Rata1 = 40% din valoare la semnarea actelor (aprox 2-3 luni de la Avans) si Rata2 = restul de 50%, (la 1an de la prima rata).

De asemenea, proprietarul a vorbit cu mai multi vecini care au spus ca vor sa vanda la preturi intre 90.000 si 100.000euro/lot. (Practic se poate cumpara pentru cine este interesat mai mult decat aceste 10 loturi, aproximativ 1,3 Ha).

Acest fapt deschide posibilitatea pentru cel care cumpara loturile sa negocieze cu primaria pentru reluarea si constructia drumului de catre primarie.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz

Localizare şi împrejurimi