Apartament de lux ansamblu rezidential Gafencu 49

Bucureşti, Sector 1, zona Nordului - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.753.015 RON
862.425 USD
775.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Apartament de lux Gafencu 49
  • Denumire imobil:Apartament de lux ansamblu rezidential Gafencu Res

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

Apartamentul se afla la etajul 7 din ansamblul rezidential si este compus din 5 camere in suprafata utila de 253 mp si o terasa de 50 mp.
La parterul complexului veti gasi zona de concierge, receptia si un business longe, iar la primul etaj veti descoperi o adevarata oaza de relaxare, purtand amprenta unui desigenr italian. Piscina indoor, incalzita, cu sezlonguri, sala de forta, iar pentru cei mici, o zona special amenajata pentru ca dvs sa va puteti bucura de cateva momente libere.
Pentru a va asigura un grad de confort cat mai ridicat, zona comerciala a complexului ofera acces la servicii precum dry cleaning, saloane de infrumusetare, cafenele, banci, crama de vinuri.
Desfasurat pe o suprafata de 35000 metri patrati, la doar 150 metri de Parcul Herastrau, Gafencu 49 ofera viitorilor proprietari o gama variata de apartamente, incepand cu cele de 2 camere, 3 camere, 4 camere si pentru cei cu gusturi mai rafinate si care isi doresc un stil de viata exclusivist, penthouse-uri cu 5 camere.
Loc parcare: Nivel -2: 40.000 € + TVA ~ Nivel -1: 50.000 € + TVA

Dotari si finisaje:– Imobilul este echipat cu ascensor electric de persoane tip Otis sau Schindler.
– Terasele si balcoanele vor avea ca finisaje din gresie si/sau granit, balustrada din sticla structurala laminata.
Structura de rezistenta: – Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat cu plansee din beton armat, fundatia este facuta cu un radier general
Ziduri exterior: – Inchiderile perimetrale ale apartamentului sunt realizate din zidarie termoizolanta cu o grosime de 25 cm.
Compartimentare intre apartamente: – Intre apartamente zidaria de caramida este placata gipscarton si cu vata minerala.

Localizare şi împrejurimi