Imobil inchiriat 100% - INVESTITIE

Bucureşti, Sector 4, zona P-ţa Unirii - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


8.451.975 RON
1.936.883 USD
1.750.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:S+P+5
  • Regim înălţime:1S+P+5E
  • Structură rezistenţă:Beton
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2009
  • Suprafaţă teren:400 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Clădirea este localizată în centrul oraşului, la câteva sute de metri de Casa Poporului, Piaţa Unirii, Piaţa Carol I, printre altele. Există acces la mijloacele de transport în comun (tramvai, metrou, autobuz).
Este o construcţie realizată în 2009 conform parametrilor europeni de maximă calitate.
La parterul clădirii sunt două spaţii comerciale in suprafaţă aproximativă de 70 mp fiecare (cu posibilitate de comasare), cu propriul sistem de aer condiţionat şi climatizare, radiatoare de mari dimensiuni, încălzire prin podea (în zona ferestrelor), băi echipate complet şi sistem de furnizare de energie electrică şi telecomunicaţii. Unul dintre aceste spaţii are o faţadă restaurată în totalitate şi sistem de iluminat arhitectural prin leduri.
Etajele curente 1-4 ale imobilului sunt compuse din 12 apartamente cu 2 sau 3 camere, având o distribuire logică şi modernă. Toate aceste apartamente au vedere exterioara completa şi deţin cate un balcon sau o terasă, sunt dotate cu aer condiţionat şi sistem de încalzire centralizat, sistem de climatizare prin pereţi şi podele, parchet natural laminat de mare calitate, piatră naturală, bucătării şi băi complet utilate.
La ultimul nivel regasim un penthouse compus din spaţii ample (living de 70 mp), echipat complet, cu intrare directă din lift şi un design special. Acesta beneficiează de o terasă de 120 mp amenajată cu piatră naturală şi lemn.
Imobilul este prevăzut cu lift pentru persoane şi un ascensor pentru vehicule şi, de asemenea, are o centrală termică, alimentată cu gaz, suficient de mare pentru a încălzi întregul edificiu. Există camere de supraveghere cu circuit închis, atât în interior, cât şi în exterior.
Clădirea include şi 8 locuri de parcare dispuse pe parter si subsol.

Conform dosarului de cadastru, suprafata utila totala este de 1.825 mp. Suprafata construita este aproximativ 2.ooo mp.

Desi a fost proiectat si executat ca un imobil rezidential, fiind compus in mare parte din apartamente, folosinta spatiilor este preponderent pentru activitatea de birouri.
În prezent cladirea este închiriată în proportie de 100%.
Preţul de vânzare al clădirii este de 1,75o.ooo € + TVA.
De asemenea, este posibilă şi cumpărarea de acţiuni ale companiei, cu o valoare echivalentă cu preţul menţionat mai sus.
Nu există niciun tip de angajament sau ipotecă asupra clădirii.

Profilul imobilului cu 15 spatii oferite spre inchiriere are ca target firme mici, momentan chiriasii fiind foarte stabili ca si perioada contractuala.
In forma actuala, pe baza contractelor si chiriilor negociate, recuperarea investitiei se obtine in 13,8 ani.
Se pot renegocia chiriile putin si astfel timpul de recuperare a investitiei va fi scurtat.. sau, spre deosebire de alte cladiri oferite spre vanzare ca si investitii, in cazul de fata discutam de posibilitatea dezmembrarii fiecarui apartament si vanzarea acestuia separat, generand in felul acesta un profit rapid.

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi