Imobil D+P+E si afacere pe profit la cheie

Constanţa, zona Ultracentral - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


12.182.750 RON
2.955.257 USD
2.500.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Imobil D+P+1E
  • Regim înălţime:P+1E
  • Structură rezistenţă:Beton
  • Stare imobil:modernizat
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:-6
  • Suprafaţă teren:450 mp

Specificaţii

Recomandare: exista si produce venituri

Cladirea a fost construita in anul 2005 si complet modernizata in anul 2012 , pe un teren in suprafata de 438 mp , avand un regim de inaltime S+P+1E

Proprietatea beneficiaza de o locatie excelenta in zona centrala a Municipiului Constanta si de vizibilitate foarte buna, precum si de un numar de 17 locuri de parcare proprii.

Restaurantul de vanzare din acest imobil dispune de un numar de 380 locuri la mese, si genereaza o cifra de afaceri aproximativa de 1,100,000 EURO ,fiind intr-o constanta crestere in ultimii ani. Afacerea are inca potential de crestere.
Afacerea are o clientela stabila, clientii restaurantului fiind din clasa medium-high, review-urile din pagina de facebook si din cea web, recomandand restaurantul ca unul de foarte buna calitate.

Imobilul are intrari separate pentru demisol si parter, existand si legatura intre ele, acest lucru facilitand posibilitatea separarii spatiilor si organizarii unor activitati diverse in spatiu.

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile necesare: gaz, electricitate, apa, canal. Facilitatile tehnice: climatizare / racire - incalzire, incalzire in pardoseala, cat si amenajarile interioare si decoratiunile sunt de exceptie, afacerea dispunand de doua bucatarii profesionale complet utilate, camere frigorifice, spatii de depozitare, grupuri sanitare si bineinteles mobilier, decoratiuni interioare si toate accesoriile necesare deservirii restaurantului, barului si salonului de evenimente.

Motivul vanzarii afacerii este legat de nevoia actualilor proprietari de a se dedica mai mult altei afaceri deja demarate, care necesita multa implicare din partea lor.

In cazul in care investitorul - cumparatorul interesat de aceasta afacere de vanzare nu doreste sa continue activitatea curenta de restaurant, bar si salon de evenimente, locatia si dispunerea imobilului poate acomoda si o clinica, cladire de birouri, casino sau alte activitati comerciale in functie de profilul cumparatorului.

Modalitatea de transfer al businessului este vanzarea de active si a fondului de comert (transfer angajati, baza de clienti, pagina de facebook + web-site), avand in vedere ca firma respectiva mai detine si alte afaceri.

Actualii proprietari ai afacerii pot asigura asistenta pentru o perioada de tranzitie rezonabila astfel incat cumparatorul sa poata prelua toate elementele necesare continuarii cu success a afacerii.
Mai multe informatii puteti obtine lasandu-va nr telefonului de contact

Utilitati: Apa, Canalizare, Curent, Gaz, Caldura, Clima

Localizare şi împrejurimi