Se vinde cladire multifunctionala pentru diverse activitati - Sinaia

Sinaia, zona Sud - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.999.998 RON
462.941 USD
420.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:cladire multifunctionala
  • Suprafaţă teren:7892 mp

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Va supunem atentiei un imobil unic, situat in orasul Sinaia, in cadrul celui mai mare ansamblu rezidential de pe Valea Prahovei. Proiectul Olympus Residence- Sinaia fost eidificat pe un teren cu o suprafaţă de 7.892 mp, fiind format din 4 clădiri rezidenţiale de 8 pana la10 etaje, avand in componenta garsoniere şi apartamente de 2, 3, 4 camere si penthouse-uri, deservite de 3 spatii comerciale aflate la parterul blocurilor si o cladire multifuntionala ( centru de agrement, restaurant, spa, sala de bowling, etc).

Acest spaţiu proiectat este pozitionat strategic, în curtea interioară a ansamblului, şi se desfasoara pe 3 niveluri. Poate primi diverse destinaţii , de la sală de evenimente, club / restaurant, pub sau bar, centru SPA, sală de fitness, bowling, biliard, sali de conferinte, saloane de infrumusetare, sala cinema, sau chia rezidential. . Spaţiul poate, în egală măsură, să fie optimizat pentru funcţionarea clinicilor medicale, a cabinetelor stomatologice sau a cabinete medicale individuale, pentru afacerile mici cu birouri de relaţii cu publicul (de tipul agenţiilor de turism, cabinete pentru liber profesionişti), precum şi pentru afaceri cu număr mare de personal, cu activităţi care se pot desfăşura în open-space (outsourcing, call-center).

Spaţiile comerciale disponibile sunt desfăşurate, actualmente, după cum urmează:

Parter: Centru de agrement – cu o suprafaţă construită: 498,83 mp Suprafaţă utilă: 440,89 mp

Etaj 1: Centru de agrement – cu o suprafaţă construită: 361,97 mp Suprafaţă utilă: 297,19 mp beneficiind si de o terasă acoperită in suprafata de: 87,15 mp

Mansarda: birouri, dependinte, zone de relaxare, grupuri sanitare

Destinatiile se pot schimba in functie de necesitati!

Localizare şi împrejurimi