Afacere la cheie | fabrica productie | plinte MDF | comision 0%

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.428.450 RON
331.143 USD
300.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Suprafaţă totală clădiri:1.791 mp
  • Tip imobil:Ferma
  • Nr. locuri parcare:4
  • An construcţie:1980
  • Suprafaţă teren:2000 mp

Specificaţii

Biroul RE/MAX Grup de Lux Sibiu va propune in exclusivitate si comision 0% la cumparare, o afacere la cheie in productia de fabricare a plintelor, canturi si lambriuri din MDF.
In aceasta fabrica se executa plinte din MDF

Hala este localizata in DJ160E din directia Cristian catre Orlat, avand deschidere directa la drumul judetean. Accesul in proprietate se poate face cu autovehicule de transport greu si usor. Aceasta este construita din cadre, grinzi de beton, caramaida si este distribuita pe un singur nivel - suprafata desfasurata fiind de 1868mp, inaltimea maxima la cornisa (streasina) de 3.00m si maxim la coama de 6,19 m .

Fabrica este dotata cu linie de productie plinte MDF, masina de debitat in lungime plinte, masina de frezat plinte, masina de infoliat plinte, masina de taiat la lungime plinte, masa de ambalat plinte.
Linia de productie canturi MDF, masina de debitat in lungime, instalatie de frezat si infoliat, masa de legat, masina de taiat la lungime.

Principalele faze ale procesului tehnologic pentru prelucrarea plintelor sunt:
- receptie materie prima (MDF: L-2800 mm, l-2070 mm, h-12mm, 16mm)
- debitare (se face cu ajutorul utilajului Paul multilama K3U 1200), placa se taie la dimensiunile cerute de catre cumparator, iar pe langa fasiile de diferite dimensiuni rezulta urmatoarele deseuri (rumegus, fasii subtiri de MDF)
- prelucrarea (se face cu ajutorul utilajului Weinig ET 320 si EM-11) fasiile carte sunt taiate la dimensiunea dorita se pun in magazia utilajului Weinig iar de aici mdf-ul este frezat si se aduce la modelul dorit de catre client
- aplicare folie (se face cu ajutorul utilajului Duspohl si Hardo TH 150, fasiile de MDF rezultate din utilajul Weinig se pun in magazia utilajului urmand a fi aplicata folia care se lipeste cu adeziv
- etichetare (plintele se eticheteaza manual, etichetele fiind printate cu ajutorul aparatului Zebra TLP2844)
- ambalare (ambalarea se face cu ajutorul utilajului Fischer D 4040)

Principalele faze ale procesului tehnologic pentru prelucrarea canturilor:
- receptie materie prima (MDF H-2,5; L 2800 mm; l 2070mm)
- debitare (se face cu ajutorul utilajului Paul multilama K3U 1200), placa se taie la dimensiunile cerute de catre cumparator, iar pe langa fasiile de diferite dimensiuni rezulta urmatoarele deseuri (rumegus, fasii subtiri de MDF)
- prelucrarea (se face cu ajutorul utilajului BARBERAN PL-32 si HARDO TH 300, fasiile carte sunt taiate la dimensiunea dorita se pun in magazia utilajului BARBERAN, iar de aici mdf-ul este frezat (cant de 2.5mm), urmand a i se aplica folia cu ajutorul utilajului HARDO
- etichetare (canturile se eticheteaza manual, etichetele fiind printate cu ajutorul aparatului Zebra TLP2844
- ambalare (ambalarea se face cu ajutorul utilajului Fischer D 4040)

Pentru mai multe informatii si detalii tehnologice, va invit la o vizionare. Razvan Radomir 0741.145.182


Structura rezistenta: caramida
Suprafata construita: 1868 mp
Nr incaperi: 6
Pret negociabil
Utilitati - Sistem incalzire (Centrala proprie); Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Curent,Apa,Canalizare)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 300000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 167.5
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi