Dristor 2 camere direct proprietar

Bucureşti, zona Dristor - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


435.483 RON
100.799 USD
90.000

EUR

Comision 0% cumpărător
7.918 RON
1.833 USD
1.636,36

EUR

/ mp
În rate de la bancă începând cu 2.207 RON/Lună - Vezi detalii
2 camere | 55 mp utili | Etaj 1 / 3

Detalii

Apartamentul se preda complet mobilat si utilat cu mobilier modern si electrocasnice de ultima generatie, conform fotografiilor - detin facturile.

Apartamentul are centrala proprie si este situat la etajul 1 din 3.

Blocul are autorizatie de construire pentru apartamente obtinuta in 2016. Deci puteti accesa programul prima casa pentru blocuri noi. Eu l-am cumparat in iunie 2017, fiind primul proprietar.

Balconul generos (13 mp) este inchis (cu acte in regula), fiind impartit in 2. Termopanele exterioare schimbate. Geamul din sufragerie si cel din bucatarie (cu tot cu usa) sunt salamander tripan. Pe balcon am folosit roplasto (firrma germana).

Pana la metrou Dristor faceti 6 minute pe jos.

Aveti in apropiere - metrou, tramvai, autobuze, Kaufland (cu un complex de alte magazine...Citeşte mai mult

Caracteristici

  • Nr. camere:2
  • Suprafaţă utilă:55 mp
  • Compartimentare:decomandat
  • Confort:1
  • Etaj:Etaj 1 / 3
  • Nr. băi:1
  • An construcţie:2016
  • Tip imobil:bloc de apartamente
  • Regim înălţime:P+3E

Specificaţii

Alte detalii

Apartamentul este al meu, nu a fost niciodata inchiriat. Se preda complet utilat/mobilat. Balconul este inchis (cu acte in regula), termopanele exterioare schimbate. Geamul din sufragerie si cel din bucatarie (cu tot cu usa) sunt salamander tripan. Pe balcon am folosit roplasto (firrma germana). Mobila si electrocasnicele sunt cumparate de mine pentru mine si sunt de calitate, unele piese de mobilier facute pe comanda, am facturile pentru ele. totul a fost cumparat nou in perioada iulie 2017 - decembrie 2019. Am investit foarte mult timp in research si consider ca am ales ce era mai bun de fiecare data cand am achizitionat ceva. Balconul generos (13 mp) este impartit in 2, iar in capatul partii mai mari am facut debara (cu usa stil 'garaj') Apartamentul are centrala proprie. Blocul are autorizatie de construire pentru apartamente obtinuta in 2016. Deci puteti accesa programul prima casa pentru blocuri noi. Eu l-am cumparat in iunie 2017 si de atunci am investit constant timp si bani pentru a-l aduce la forma actuala Pana la metrou Dristor faceti 6 minute pe jos. Aveti in apropiere - metrou, tramvai, autobuze, Kaufland (cu un complex de alte magazine langa), Lidl, gradinite, scoli, licee, piete (Ramnicu Sarat si Bobocica), 2 mall-uri (Park Lake si Vitan). Pana la cea mai apropiata intrare in parcul Alexandru Ioan Cuza sunt 1,4 km. Adica 18 minute de mers pe jos conform google maps. Pot oferi mai multe poze la cerere. Avantajele fata de apartamentele din blocurile noi alaturate il reprezinta sufrageria si balconul - amandoua mult mai mari decat ce gasiti in aceeasi gama de pret. Pretul este usor negociabil la fata locului.

Localizare şi împrejurimi

Credite imobiliare

Valoare locuinţă

Durată credit

Avans

Sumă creditată

BCR - Creditul ipotecar Casa Mea

RATA LUNARĂ
RON
RATA DOBÂNZII
5.95 %
Solicită info