În cadrul evenimentului vor fi prezente şi câteva ansambluri rezidenţiale recent lansate.

Weekendul acesta (între 16 şi 18 noiembrie) va avea loc, la Palatul Copiilor din Capitală, cel din urmă târg imobiliar anunţat pentru 2012: Project Expo. Potrivit organizatorilor, această ediţie demonstrează că atât cererea, cât şi oferta de unităţi locative s-au diversificat semnificativ în ultima perioadă. Astfel, în cadrul evenimentului vor fi promovate atât locuinţe ieftine, ce costă mai puţin de 20.000 de euro, cât şi proprietăţi mai scumpe, al căror preţ depăşeşte pragul de un milion de euro.

Garsonieră la periferia Capitalei sau penthouse semicentral
În categoria celor mai ieftine unităţi locative se încadrează câteva garsoniere, amplasate în două complexuri rezidenţiale din Capitală, ce pot fi achiziţionate la un preţ individual de 18.000 de euro (după aplicarea unui discount de 2.000 de euro). Imobilele dispun de o suprafaţă de aproximativ 30 de metri pătraţi. La polul opus, cel mai scump apartament scos la vânzare în Capitală este un penthouse ce ocupă ultimele două etaje dintr-un bloc cu şapte nivele din zona Splaiul Unirii-Mihai Bravu. Locuinţa este compusă din opt camere, şase băi, două bucătării, două camere tehnice şi dispune de două boxe, sală de fitness, saună, patru locuri de parcare, patru balcoane şi o grădină, toate acestea desfăşurându-se pe o suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi. Pe de altă parte, cea mai scumpă proprietate promovată în cadrul Project Expo este o vilă din Snagov, cu o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi, al cărei preţ de vânzare este 1.300.000 de euro. Unitatea locativă a fost finalizată în 2002 şi este formată din cinci dormitoare, trei livinguri, şapte băi şi diferite anexe.

Reduceri de până la 20%
Şi în cadrul ediţiei de toamnă a târgului de la Palatul Copiilor vânzătorii pun un accent deosebit pe discounturi, acestea ajungând, în anumite cazuri, până la o pondere de 20% din preţul de listă al locuinţelor. Printre ansamblurile în care cei interesaţi vor putea achiziţiona apartamente la preţ redus pe parcursul târgului se numără Vitan Residence 2 (discount de 5%), dar şi Ertec Residence (discount de 5% sub forma TVA achitate de către dezvoltator până la sfârşitul anului).

Spune-ţi părerea