OFERTA REZERVATA/ANTECONTRACTSpatiu de birouri, parter, bloc hexagon in Racadau

Brasov, zona Racadau - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


570.152 RON
133.817 USD
119.800

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Bloc de apartamente
  • Clasa birouri:C
  • Regim înălţime:D+P+5E
  • Nr. locuri parcare:3
  • An construcţie:2010

Specificaţii

OFERTA REZERVATA/ANTECONTRACT
RE/MAX Central propune in reprezentare exclusiva un apartament de tip duplex situat in cartierul Racadau, in apropiere de centrul comercial Magnolia si a parcului Trandafirilor , pe strada Oltului la numarul 6.

Proprietatea poate fi folosita atat in scopuri comerciale, birou, cabinet etc. cat si rezidential.

Proprietatea este dispusa pe doua nivele, demisol si parter. Interiorul este partial compartimentat, parterul fiind compus din living si bucatarie, dormitor, baie,debara si hol de acces alaturi de scara care coboara in demisol. Acesta din urma este impartit intr-o camera de tip open space alaturi de o baie si de un spatiu adiacent care poate fi transformat in bucatarie sau dressing.

Suprafata totala utila este de 120 mp, din care 70 mp sunt la parter si restul de 50 de mp sunt la demisol. Finisajele interioare sunt de buna calitate, pereti vopsiti in vopsea lavabila, pardoseala din parchet masiv de lemn, usi interioare de sticla si lemn, ferestre din tamplarie pvc cu geam termopan, centrala proprie cu calorifere, scra metalica cu trepte din travertin, etc.

Blocul este nou, dat in folosinta in 2009, este izolat exterior, cu subsol propriu pentru parcare, scari largi, lift persoane.
Zona in care se afla apartamentul este una foarte linistita, aerisita si foarte aproape de parcul Trandafirilor, la 2 minute de mers pe jos de centrul comercial Magnolia, aprope de statiile de autobuz si taxi, locuri de parcare exterioare la discretie.
Exista posibilitatea achizitionarii si a unui loc de parcare propriu in subsolul blocului.

Proprietatea este folosita in momentul de fata ca si birou, iar cu putina imaginatie si cu o investitie minima poate fi tranformata intr-un apartament unicat.

Pentru mai multe informatii si eventuale vizionari ne puteti contacta la numerele de telefon sau adresele de e-mail afisate.


Nr terase: 1
Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 125 mp
Nr incaperi: 4
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Parchet)

pretvanzare: 119800
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1015.25
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi