Alexandru Campeanu 62A

Bucureşti, Sector 1, zona Banu Manta - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


3.143.795 RON
761.873 USD
645.000

EUR

+ TVA
Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Denumire imobil:Alexandru Campeanu 62A
  • Regim înălţime:D+P+2E+M
  • Nr. locuri parcare:3
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2015
  • Grad ocupare clădire:100 %

Specificaţii

Alexandru Campeanu 62A este o cladire amplasata la limita zonei centrale a Bucurestiului, la doar 50 de metri de Primaria Sectorului 1 si 130 metri de Bulevardul Banu Manta, respectiv la 1 km de principala zona de birouri din centrul capitalei, dezvoltata in jurul Pieței Victoria.

Cladirea este situata pe Strada Maior Campeanu Alexandru, la 250 de metri de Soseaua Nicolae Titulescu si 400 de metri de intersectia cu Bulevardul Ion Mihalache (Piata Mihalache).

Accesul cu automobilul este foarte bun, fiind realizat din Bulevardul Ion Mihalache, dar usor de realizat si din celelalte bulevardele majore ale zonei, precum Bdul. Aviatorilor, Sos. Kiseleff, Sos. Nicolae Titulescu, Bdul. Banu Manta, Str. Turda etc. Strada Maior Campeanu Alexandru are sens unic de circulație dinspre Bulevardul Ion Mihalache catre Primaria Sectorului 1.

Transportul în comun include stații de autobuz si tramvai pe Bulevardul Manta si in jurul Pieței Ion Mihalache, la 2-5 minute de mers pe jos de cladire, respectiv statia de metrou Victoriei la 15 minute de mers de cladire.

Alexandru Campeanu 62A este o cladire finalizata in anul 2015, cu o suprafata inchiriabila totala de 450 m2. Cladirea se desfasoara pe demisol, parter, 2 etaje si mansarda, avand o suprafata inchiriabila a etajului curent de 100 m2.

Cladirea beneficiaza de parcare proprie, punand la dispozitie 3 locuri de parcare exterioare.

Cladirea este inchiriata si este disponibila la vanzare integral, la un pret cerut de 645.000 Euro.

Localizare şi împrejurimi