Cotroceni, spatiu de birouri, 394.92 mp utili + 390 mp teren

Bucuresti, zona Cotroceni - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


5.729.834 RON
1.343.329 USD
1.210.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Clasa birouri:A
  • Regim înălţime:P+M
  • Nr. locuri parcare:6
  • An construcţie:1967

Specificaţii

Cotroceni, spatiu de birouri, 394.92 mp utili + 390 mp teren.

Va invitam sa achizitionati o vila impozanta cu un teren de 390 mp si piscina din zona Cotroceni.

Regimul de inaltime al vilei este S+P+2Et+M, iar compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea:

Subsolul cuprinde centrala termica si spatiul aferent precum si o scara metalica ce face legatura cu parterul. Finisaje: gresie, faianta, vopsea lavabila, tamplarie metalica. A fost prevazuta si o curte engleza, permitand evacuarea subsolului si asigurand spatiul de explozie cerut de normative.

Parterul este accesibil printr-o mica terasa avand 4 trepte la intrare. Cuprinde vestibul cu scara de acces la etajul urmator, un mic grup sanitar, 2 zone de living, bucataria aflata in imediata apropiere a zonei de luat masa si avand acces direct din exterior. Livingul se deschide spre curtea din spate printr-o terasa-logie. Finisaje: mocheta, partial granit, gresie pe terasa, vopsea lavabila in culori de apa, gresie si faianta la grupul sanitar, tamplarie de aluminiu cu geam termopan.

Etajul 1: holul scarii, zona de living si un dormitor cu dressing si baie. Dormitorul se poate deschide spre living si are iesire pe balcon spre curtea din spate.
Atat la etajul 1 cat si la etajul 2 logiile existente initial deschise spre strada au fost reconvertite transformind spatiul in spatiu util locuibil. Finisaje: parchet, mocheta, pe terasa gresie, vopsea lavabila in culori de apa, gresie, faianta si caramizi de sticla in baie, tamplarie de aluminiu cu geam termopan.

Etajul 2: holul scarii, zona de living pentru copii, un sas de acces la dormitoare, 2 dormitoare-copii cu o baie si iesire pe o terasa-logie deschisa spre curtea din spate. Finisaje: parchet, partial granit, mocheta, vopsea lavabila in culori de apa, gresie si faianta in baie, gresie pe terasa, tamplarie de aluminiu cu geam termopan.

Podul mansardat cuprinde: un spatiu cu destinatia sala de sport, un sas de acces spre 2 dormitoare (de oaspeti) deservite de o chicineta si un grup sanitar.
Finisaje: parchet, mocheta, gresie si faianta in grupul sanitar, vopsea lavabila in culori de apa, caramizi de sticla, intradosul sarpantei este termoizolat cu vata minerala si placat cu gips carton, partial exista zone de scafe, timplarie de aluminiu cu geam termopan.

Structura de rezistenta a constructiei a fost consolidata. Zidurile portante paralele cu fatada principala au fost intarite prin camasuire cu beton armat.

Caracteristicile de baza ale propietatii sunt urmatoarele:
Suprafata utila: 394.92 mp
Suprafata construita: 451.42 mp
Suprafata teren: 390 mp
Nr. camere: 8
Nr. bucatarii: 2
Nr. bai: 3
Nr. balcoane: 2
Nr. terase: 4

Imobilul se afla la 250 de metri de statia de metrou Eroilor si 800 de metri de statia de metrou Izvor, ambele avand acces la liniile M1 si M3.

Vila se vinde pentru un pret de 1.290.000 Euro.

Oferta apartine agentiei RE/MAX, cod oferta RRMX31611.


Nr terase: 4
Nr grupuri sanitare: 3
Suprafata construita: 451.42 mp
Nr incaperi: 8
Pret negociabil
Utilitati - Climatizare (Ventiloconvectoare); Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Parchet)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 1210000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 3063.91
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi