Investitie sau viitorul tau sediu reprezentativ?

Bucuresti, Sector 2, zona Dacia - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Denumire imobil:Futura Office Building!
  • Regim înălţime:1S+P+4E
  • Stare imobil:modernizat
  • Stadiu construcţie:exista
  • An construcţie:2007

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Investitie sau viitorul tau sediu reprezentativ?

Nu doar o cladire de birouri, ci cladirea castigatoare a Anualei de Arhitectura 2007, Futura Office Building, proiectata de Tecon - arh. Bogdan BABICI si arh. Lucian SIMION.

Avem placerea de a va oferi oportunitatea de achizitiona 3 etaje, P+Etaj1+Etaj 2 , in una din cele mai interesante cladiri de birouri din Bucuresti. Spatiile sunt dispuse astfel: Parter 44 mp utili, Etaj 1 - 110 mp utili, Etaj 2 - 110 mp utili plus 52% cota indiviza din spatiile comune inclusiv subsol.

Amplasata in zona centrala, pe strada Eminescu, nr. 238, la numai 200 m de intersectia strazilor Calea Mosilor cu Bulevardului Dacia, cladirea este usor accesibila cu ajutorul mijloacelor de transport in comun.

Futura Office Building este ideala atat pentru cei care doresc sa o achizitioneze pentru un sediu reprezentativ, dar si pentru cei care o vor privi strict investitional, pentru a produce un randament bun.

Pentru ca orice achizitie comerciala presupune o discutie mai aprofundata, haideti sa facem o mica recapitulare si sa analizam impreuna de ce am achizitiona acesta cladire:

Unicitatea proprietatii: Poti oricand achizitiona o alta cladire ,dar cate sunt castigatoare de Anuale de Arhitectura? Cati dezvoltatori au pus accent si pe altceva decat eficientizarea spatiilor? Futura Office Building reprezinta un punct de reper in aceasta piata imobiliara, un avantaj atat pentru cei care doresc sa o foloseasca ca sediu reprezentativ cat si pentru cei care doresc sa o inchirieze. “Curajul de a fi discret” este unul dintre principalele motive pentru care clădirea Futura a primit Premiul Anualei de Arhitectură Bucureşti 2007, verticalitatea principiului pe care îl susţine – dezvoltarea durabilă, cu toate înţelesurile acestui termen.“ sursa: Revista Igloo: https://www.igloo.ro/futura-building-curajul-de-a-fi-discret/

Daca ne uitam ca intr-un buget comparativ este tare complicat sa gasim o cladire la aceleasi standarde ne vom da seama ca Futura Office Building reprezinta una din cele mai bune oportunitati de achizitie disponibila in piata imobiliara astazi. Comison 0% pentru cumparator.

Daca in 2019 ti-ai propus sa faci o altfel de investitie, te invit sa purtam o discutie despre Futura Office Building – o altfel de achizitie din portofoliul tau.

Futura Office Building

str. Mihai Eminescu, nr 238, Sector 2, Bucuresti

Arhitect: Tecon

Localizare şi împrejurimi