Spatiu de birouri in vila renovata, Stradal, Piata Domenii, Comision 0%

Bucuresti, zona Domenii - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


645.165 RON
149.687 USD
135.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Regim înălţime:P+1E+M
  • An construcţie:1940

Specificaţii

Aflat intr-o vila construita in anul 1940, renovata complet, acest apartament de 3 camere este dispus pe 2 nivele(etajul 1 si mansarda) si are o suprafata de 102 mp utili+ o pivnita de 10 mp.

Apartamentul se preteaza pentru activitati comerciale, fiind stradal si vizibil.

Vila este situata stradal, pe Bulevardul Ion Mihalache, pe partea stanga, imediat dupa intersectia cu Strada Alexandru Constantinescu.
Ca si compartimentare, la etajul 1 se afla camera de zi (21 mp), bucataria si o baie, in timp ce la mansarda regasim cele 2 dormitoare si cea de-a 2-a baie.

Apartamentul a fost renovat complet, totul fiind inlocuit, inclusiv instalatiile electrice si cea de apa. Au fost montate geamuri tripan, apartamentul fiind izolat complet fonic. Pentru partea de gresie si parchet au fost folosite materiale de cea mai buna calitate.

Concluzionand - pozitia ideala(faptul ca este stradal sisituat la 20 de minute de mers pe jos de parcul Herastrau) intimitatea, compartimentarea, versatilitatea in posibilitatile de utilizare, faptul ca e "ready to move" - toate acestea recomanda apartamentul pentru cei care cauta o proprietate in una din locatiile cheie ale capitalei.


Nr grupuri sanitare: 2
Nr incaperi: 3
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)

pretvanzare: 135000
monedavanzare: EUR
monedavanzaremp:

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi