Imobil EXCLUSIVIST de birouri,Floreasca,2S+P+5+6r, 3595mp, inchiriat, investitie

Bucuresti, zona Floreasca - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


30.983.550 RON
7.168.136 USD
6.500.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Clasa birouri:A
  • Regim înălţime:P+5E
  • Nr. locuri parcare:26
  • An construcţie:2011

Specificaţii

Aceasta cladire de birouri spatioasa, cu un design deosebit, este situata in zona Floreasca, aproape de Piata Floreasca si Bd. Mircea Eliade, dar si de Promenada Mall, cladirile de birouri din zona si statia de metrou Aurel Vlaicu, se desfasoara pe 8 nivele, 2S+P+5+6r si a finalizata in 2011, cu materiale si finisaje premium, pe un teren de 604mp.
Are o suprafata construita desfasurata de 3595mp, o suprafata utila totala (incluzand spatiile comune) de 3104mp, o suprafata utila de 2176mp, 21 (douazecisiunu) locuri de parcare in garajul subteran si inca cinci locuri in fata imobilului.
Subsolul are o suprafata construita totala de 790 mp si cuprinde 21 locuri de parcare (noua in Klauss si trei normale), spatii tehnice, spatii de depozitare, etc.
Parterul are o suprafata construita totala de 547mp, o suprafata utila totala (incluzand spatiile comune utile aferente parterului) de 465mp si cuprinde o receptie generoasa, sapte birouri, patru grupuri sanitare, doua oficii, depozitare si terase de 150mp.
Etajele 1-5 au o suprafata construita totala aproximativa de 410mp, o suprafata utila totala (incluzand spatiile comune utile aferente fiecarui etaj) de aproximativ 345mp si cuprind intre cinci si sapte birouri de dimensiuni diferite, cate doua/trei grupuri sanitare, unu/doua oficii, bucatarie, holuri si terase in suprafata de aproximativ 45mp fiecare.
Etajul 6 are o suprafata construita totala de 363mp, o suprafata utila totala (incluzand spatiile comune utile aferente etajului) de 280mp si cuprinde patru birouri, trei grupuri sanitare, un oficiu, holuri si terase superbe, cu vedere panoramica/libera in suprafata aproximativa de 90mp.
Imobilul beneficiaza de un design deosebit si a fost construit si amenajat cu materiale si finisaje premium. Este inchiriat, cu un contract inchis pana in aprilie 2022 cu suma de 30000 euro + tva/luna (pret care nu include utilitatile si mentenanta).
Avand in vedere locatia premium, in unul dintre cele mai exclusiviste cartiere ale Bucurestiului, la mica distanta de mers pe jos de Piata Floreasca, dar si Promenada Mall si statia de metrou Aurel Vlaicu, dar si a restaurantelor, cafenelelor, institutiilor de invatamant din zona, precum si a mijloacelor de transport in comun (inclusiv metrou), aceasta proprietate este recomandata pentru pentru birouri premium si reprezinta o foarte buna oportunitate pentru investitie, in piata de real estate premium din nordul Bucurestiului.


Nr terase: 20
Nr grupuri sanitare: 17
Suprafata construita: 3595 mp
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)
Finisaje - Podele (Gresie,Mocheta,Parchet)
Dotari - Diverse (Sistem de alarma)

pretvanzare: 6500000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 2987.13
monedavanzaremp: EUR

Localizare şi împrejurimi