De Vanzare sau Inchiriere (3000 Euro/lunar) Cladire Birouri Obor

Bucuresti, Sector 2, zona Obor - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


1.664.460 RON
389.511 USD
350.000

EUR

Comision 0% cumpărător

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Denumire imobil:cladire birouri Obor

Specificaţii

Recomandare: pentru investitie

Vand cladire pretabila pentru sediu de companie situata in Bucuresti, Sector 2, in zona garii de Est, aproape de piata Obor si mall Veranda.
Proprietar persoana fizica (nu se aplica TVA).Cladirea are aproximativ 500 mp dispusi pe P si 1 etaj. Parterul este construit integral din structura de beton armat cu inchideri de caramida si BCA, plansee din beton armat iar etajul este combinat, avand o parte realizata pe structura metalica cu inchideri din panou sandwich de 80 mm.

Parterul este compus din urmatoarele incaperi: receptie, protocol/sala de sedinta, loc de luat masa si bucatarie precum si o suprafata de circa 150 mp spatiu de productie/depozitare cu acces atat pietonal cat si auto prin poarta sectionala. Tot la parter se mai gaseste un spatiu tehnic (centrala, boiler, etc.), un vestiar cu 2 dusuri si dulapioare pentru angajati, 2 toalete (barbati + femei), un hol si casa scarii pentru acces la etaj.

Etajul este compus din urmatoarele incaperi: casa scarii si hol acces, birou directorial cu baie si bucatarie proprie, receptie etaj, sala de sedinta mare, sala de asteptare , balcon de 12mp acoperit integral, sala de lucru - birou zona de vanzari cu posibilitatea de a gazdui intre 8 si 24 de persoane si 4 birouri individuale pentru sefi de departamente.
Alte mentiuni:
1. exista posibilitatea parcarii unui numar de circa 20 de masini la locatie, gratuit.
2. cladirea este retrasa, fara vad comercial
3. in imediata proximitate a cladirii (20 de m intre proprietatea pe care v-o oferim si terenul pentru care a fost facut anuntul de mai jos), a fost anuntat un mare proiect imobiliar cu destinatie mixta - rezidential si office.
4. se poate accepta o varianta de plata rateala in functie de pretul final cu un avans de minim 50% si o esalonare a diferentei de plata pe maxim 6 luni.
5. instalatia electrica a fost refacuta integral
6. instalatia termica a fost refacuta integral
7. instalatia de ventilare, purificare de aer, AC este daikin, de cea mai buna calitate.

Localizare şi împrejurimi