Vanzare/inchiriere parter comercial 2 camere Pta Romana ideal investitie

Bucuresti, Sector 1, zona P-ta Romana - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


423.952 RON
98.021 USD
89.000

EUR

Caracteristici

  • Tip imobil:Casa/Vila
  • Stare imobil:modernizat
  • Stadiu construcţie:exista

Specificaţii

Recomandare: pentru utilizare proprie

Va prezentam spre inchiriere/vanzare un apartament la parterul unei vile, transformat in spatiu comercial. Vila in care se afla are regim de inaltime S+P+2E, si este situata in zona ultracentrala a capitalei, in Piata Romana, in vecinatatea McDonalds pe strada George Enescu.
Accesul se face prin curtea comuna a imobilului, o curte curata si ideala ca spatiu de asteptare pentru clienti. Intrarea in apartament este total separata de restul imobilului.
Apartamentul are 2 cai de acces astfel se pot accesa cele doua camere pe care le are prin intrari separate. Ambele camere au acces la grup sanitar individual.
Este renovat in totalitate, prezinta finisaje de calitate: gresie, faianta, parchet, tamplarie PVC, aer conditionat, centrala proprie. Se poate monta stradal panou cu firma luminoasa.
Este un spatiu ideal pentru cabinete medicale, birouri, saloane de infrumusetare, magazine, showroom, etc.
Indicat pentru activitati de birou avocatura, traduceri, consultanta, contabilitate, firma IT, agentie de turism, imobiliara sau activitati comerciale etc.
Spatiul este disponibil atat pentru inchiriere cat si pentru vanzare. In cazul vanzarii, proprietarii cedeaza contractul cu firma de afisaj stradal care are un panou montat pe imobil. Contractul va aduce lunar noului proprietar 200 Euro.
Apartamentul se preteaza si pentru rezidenta, fiind totusi ferit de zgomutul strazii.
Se poate inchiria la pretul de 500 E/luna sau se cumpara la pretul de 89000 E.

Localizare şi împrejurimi