Spatiu de birouri, situat pe b-dul Magheru CU RANDAMENT DE 9%

Bucureşti, zona P-ţa Romană - Hartă

Acest anunţ nu mai este activ. Click aici pentru a vedea anunţurile asemănătoare active!


2.572.544 RON
604.451 USD
520.000

EUR

+ TVA

Caracteristici

  • Tip imobil:Cladire de birouri
  • Clasa birouri:B
  • Regim înălţime:P+7E
  • An construcţie:1950

Specificaţii

Va propunem o invesitie pe bulevardul haiducului ajuns general, Gheorghe Magheru.
Bulevardul s-a schimbat de-a lungul anilor, tramvaiele si troleibuzele s-au desfintat, apartamentele s-au transformat in birouri completand astfel spatiile comerciale existente deja, acestea s-au reinventat, devenind alaturi de Calea Victoriei una din cele mai scumpe artere comerciale din lume conform Cushman & Wakefield
Suprapus peste vechea poveste a bulevardului interbelic, Take Ionescu, Bulevardul Magheru si-a inceput propria poveste intr-o lume noua, in care rochiile de stamba ieftina incepeau sa ia locul elegantei de altadata, sub noul soare proletar... La aproape saptezeci de ani de la disparitia ministrului de finante(1948), cand Romania incepe sa piarda din farmecul Micului Paris, buevardul cuprins intre Piata Romana si intersectia cu C.A. Rosetti, primeste numele importantului personaj Gheorghe Magheru. Comunistii i-au considerat numele mai potrivit si i-au dat o existenta noua. Astazi, la inceputul unui nou mileniu, numele generalului Magheru este mult mai cunoscut decat povestea vietii lui. Bulevardul care ii poarta numele, este tranzitat de zeci de mi de romani, zilnic... Astazi, bulevardul, cu siguranta este un pol al afacerilor din Bucuresti, sau bulevardul unde Bucurestenii si nu numai isi petrec multe ore la cumparaturi, cafelute, sau isi iau pranzul, cina, chiar micul dejun.
Spatiul care se gaseste intr-un bloc interbelic, reconsolidat in anul 1990, are o suprafata de 368, 13 mp sieste dipus pe doua etaje. Finisat in anul 2017, cu materiale de cea mai buna calitate, usi interioare germane, parchet laminat de 8 mm, pentru uz comercial, A/C, radiatoare de otel Gobe, sistem de iluminat Philips cu intrerupatoare italienesti.


Nr grupuri sanitare: 2
Suprafata construita: 430 mp
Nr incaperi: 16
Pret negociabil
Utilitati - Utilitati generale (Telefon)

pretvanzare: 520000
monedavanzare: EUR
pretvanzaremp: 1364.83
monedavanzaremp: EUR

Disponibilitate proprietate: Imediat

Localizare şi împrejurimi